Късо елече и пола "прегърни ме", черен цвят, сатен
230,00 €
В наличност
FLC1100009
Размери: Гърди: 90 см / Талия: 70 см/ Ханш: 88 см/ Дължина на полата: 44 см
Комплекта може да бъде изпробван в ателието на модна къща SIA NOVA на адрес: София, жк. „Дианабад“, ул. „Никола Габровски“ 12, с предварителна уговорка на телефон: (+359) 0887701501.
Ако имате своя собствена визия за вашия тоалет, с удоволствие ще го създадем за Вас!
Комплекта може да бъде изпробван в ателието на модна къща SIA NOVA на адрес: София, жк. „Дианабад“, ул. „Никола Габровски“ 12, с предварителна уговорка на телефон: (+359) 0887701501.
Ако посочените размери не отговарят на Вашите предпочитания или желаете тоалета в различен цвят, можете да направите поръчка за изработка на същия модел по Ваш индивидуален размер в ателието на модната къща.
Ако имате своя собствена визия за вашия тоалет, с удоволствие ще го създадем за Вас!
FLC1100009
Данни за продукта
Материал
Сатен
Повод за обличане
Сватбени / булчински / бални облекла
Повод за обличане
Официални облекла
Повод за обличане
Вечерни облекла
Конкретни референции
Коментари (0)
Вашата оценка не може да бъде изпратена
Коментар към доклада
Сигурни ли сте, че искате да докладвате този коментар?
Докладът е изпратен
Вашият доклад е изпратен и ще бъде разгледан от модератор.
Вашият доклад не може да бъде изпратен
Напишете свой отзив
Изпратен отзив
Вашият коментар е изпратен и ще бъде достъпен, след като бъде одобрен от модератор.
Отзивът ви не може да бъде изпратен
Размери: Гърди: 90 см / Талия: 70 см/ Ханш: 88 см/ Дължина на полата: 44 см